Last news in Fakti

28 Април, 2021 10:42 1 681 5

Левски е вдигнал мерника на ново попълнение

  • футбол-
  • файсал рерас-
  • левски

Мароканецът стартира като титуляр в дербито с ЦСКА, но направи много слаба продукция и логично бе заменен още на почивката

Левски е вдигнал мерника на ново попълнение  - 1
Снимка: БГНЕС

Пореден футболист може да напусне Левски. Треньорският щаб на „сините“ е вдигнал мерника на новото попълнение Файсал Рерас. Мароканецът стартира като титуляр в дербито с ЦСКА, но направи много слаба продукция и логично бе заменен още на почивката.

Именно след негова грешка дойде и първият гол за „червените“ дело на Жул Кейта. Възпитаниците на Любослав Пенев добре разгадаха действията му на терена и пробива предимно през неговата зона. Временният треньор на „сините“ Живко Миланов не издържа и веднага го замени на почивката, включвайки в игра юношата Патрик-Габриел Галчев.

Файсал Рерас дойде на „Герена“ през зимата. Мароканецът подписа договор за година и половина. Но не е ясно дали ще успее да го изпълни докрай. Той също има да получава няколко заплати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ловец

    2 0 Отговор
    еми да дърпат спусъка колко мислят че стои на мерника дивеча...
  • 2 Тоя Наско

    2 0 Отговор
    с какъв акъл ги доведе тия а и треньора?
  • 3 Съдията Дред

    3 0 Отговор
    Ако обиколят кварталните игрища, ще намерят по читави ритнипотковци.
  • 4 БАЙ Х@Й ‼

    0 0 Отговор
    Левски няма как да вдигне мерника на никого‼ Справка - учебниците по история и БЕЛ‼
  • 5 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ТАПАНАРИТЕ "ЛЕВСКАРИ " ДОРИ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ Е "в" ФУТБОЛНА ГРУПА !?!?!?-НО НА ЮВЕНТУС МУ СУ НАЛАЖИ ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ТАМ !!!