Last news in Fakti

28 Април, 2021 12:25 1 979 1

Левски излезе с официална позиция за състоянието на Славиша Стоянович

  • славиша стоянович-
  • левски-
  • футбол

"Сините" публикуваха декларация в официалния си сайт, с която информираха кога е възможно сръбският специалист да се завърне начело на отбора

 Левски излезе с официална позиция за състоянието на Славиша Стоянович - 1
Снимка: Facebook

Левски излезе с официална позиция за състоянието на Славиша Стоянович. "Сините" публикуваха декларация в официалния си сайт, с която информираха кога е възможно сръбският специалист да се завърне начело на отбора.

"Левскари,

Във връзка с появилите се информации относно състоянието на старши треньора на ПФК Левски Славиша Стоянович, искаме да Ви уведомим, че г-н Стоянович е в задължителна 14-дневна карантина след изписването му от Военно-медицинска академия, която приключва на 1май, събота.

След това му предстои обстоен контролен преглед от медицинския екип, който се грижеше за него във Военно-медицинска академия. Въз основа на резултите от прегледа ще бъде преценено как да продължи възстановяването на г-н Стоянович.

Всички в ПФК Левски изказваме своята благодарност и признателност на лекарския екип, грижещ се за здравето на Славиша Стоянович, и се надяваме да се възстанови бързо и да се завърне сред нас!", написаха "сините"

Левскари, Във връзка с появилите се информации относно състоянието на старши треньора на „ПФК Левски“ Славиша...

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Сряда, 28 април 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    1 0 Отговор
    Освобождавай