Last news in Fakti

28 Април, 2021 12:41 1 853 0

Собствениците на Арсенал: Нямаме никакво намерение да продаваме клуба

  • арсенал-
  • висша лига-
  • футбол-
  • стан крьонке-
  • джош крьонке

През последните десетина дни разривът в отношенията между феновете на лондончани и фамилия Крьонке се увеличи значително, след като клубът бе част от Суперлигата

Собствениците на Арсенал: Нямаме никакво намерение да продаваме клуба - 1

Собствениците на Арсенал - Стан и Джош Крьонке, отхвърлиха възможността за продажба на клуба. В последните дни се появиха информации, че шведският милиарден Даниел Ек иска да закупи "топчиите".

През последните десетина дни разривът в отношенията между феновете на лондончани и фамилия Крьонке се увеличи значително, след като клубът бе част от Суперлигата.

"В последните дни забелязахме спекулации в медиите относно евентуална продажба на акциите на Арсенал. Това не е истина и ние сме на 100 процента фокусирани върху бъдещето на клуба. Той не е за продажба, а и не сме получавали оферти за акциите. Нямаме намерение и да разглеждаме такива. Целта ни е Арсенал да продължи да се развива и да се бори за трофеи", се казва в изявлението на фамилия Крьонке.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА