Last news in Fakti

28 Април, 2021 15:04 1 411 1

Роналдо си тръгва от Ювентус, ако отборът не се класира за Шампионската лига

  • роналдо-
  • футбол-
  • ювентус-
  • шампионска лига

Португалецът получава заплата в размер на 31 милиона евро на сезон, която клубът трудно ще може да си позволи, ако играе в Лига Европа

Роналдо си тръгва от Ювентус, ако отборът не се класира за Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

36-годишният Роналдо все по-често показва негодуванието си от слабото представяне на отбора и по всичко личи, че не е щастлив в Торино и вече мисли за напускане. Той има договор до 2022 година, но нищо чудно да бъде продаден през лятото.

Португалецът получава заплата в размер на 31 милиона евро на сезон, която клубът трудно ще може да си позволи, ако играе в Лига Европа, където приходите са далеч по-скромни в сравнение с тези от Шампионската лига. Така че при този вариант и за "бианконерите" ще е по-добре да се разделят с Кристиано, за да балансират бюджета си.

Интерес към Роналдо не липсва, като се твърди, че Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен следят отблизо ситуацията и може да отправят оферта за нападателя през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    2 0 Отговор
    36 години още топ ниво... тука спринцовката играе здраво!