29 Април, 2021 11:35 1 862 0

УЕФА готви голяма изненада за феновете

  • уефа-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • фенове

Засега не е ясно дали английски фенове ще могат да посетят двубоя, ако Манчестър Юнайтед или Арсенал достигнат до финала, а всичко зависи от рестрикциите за пътуване на Великобритания

УЕФА готви голяма изненада за феновете - 1
Снимка: БГНЕС

УЕФА готви голяма изненада за феновете и съвместно с полските власти планира допускането на 10 000 зрители за финала на Лига Европа в Гданск на 26 май. Стадионът в полския град е за 41 000 зрители, а плановете са да е запълнен на една четвърт, но официална информация за това се очаква в петък.

Засега не е ясно дали английски фенове ще могат да посетят двубоя, ако Манчестър Юнайтед или Арсенал достигнат до финала, а всичко зависи от рестрикциите за пътуване на Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА