Last news in Fakti

30 Април, 2021 10:57 1 034 2

Берое отрече, че ще гони чуждестранните си футболисти

  • берое-
  • гонене-
  • задържане-
  • договори-
  • чужденци-
  • грудев

"Ние имаме чужденци с договори, на които разчитаме и за в бъдеще", заяви изпълнителният директор на клуба Валентин Грудев

Берое отрече, че ще гони чуждестранните си футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Пореден обрат настъпи в Берое. Този път обаче не е свързан с треньорската позиция, а се отнася до бъдещето на чуждестранните футболисти в тима от Стара Загора. Вчера се появи информация, че под Аязмото са взели решение да се разделят с легионерите. Сега обаче изпълнителният директор на клуба Валентин Грудев посочи официалната позиция на клуба по този въпрос.

"Берое категорично няма да гони чужденците си. Тази информация не отговаря на истината. Ние имаме чужденци с договори, на които разчитаме и за в бъдеще. С други, на които договорите изтичат, водим преговори да останат. Някои пък, които нямат договор за следващия сезон, ще имат пет мача, за да покажат, че заслужават такъв", коментира Грудев пред „Мач Телеграф“.

"Водим преговори с много български футболисти. Те ще дойдат с редуцирани заплати, различни от тези, които сега се получават в клуба. Имена е рано да споменавам", добавя шефът в старозагорския клуб


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бербатов

    2 0 Отговор
    Аз ще ви оправа.Само ме изберете.За сега само оправям брат ми за наркопласирането.
  • 2 .........

    1 0 Отговор
    Да ги махат. Нямаме пари да храним ц^гани.