1 Май, 2021 10:57 1 614 0

Шеф в ЦСКА попадна в любопитна класация

  • пардю-
  • класация-
  • мениджъри-
  • титла-
  • висша лига-
  • цска-
  • шеф

Алан Пардю беше нареден в Топ 15 на най-добрите мениджъри в английския футбол, които никога не са печелили трофей с клубните си отбори на Острова

Шеф в ЦСКА попадна в любопитна класация - 1
Снимка: БГНЕС

Техническият директор на ЦСКА Алан Пардю попадна в интересна класация на британския ежедневник „Дейли Стар“. 59-годишният британец беше нареден в Топ 15 на най-добрите мениджъри в английския футбол, които никога не са печелили трофей с клубните си отбори на Острова.

"Пардю взриви мрежата с танца си край тъча във финала на ФА Къп срещу Манчестър Юнайтед през 2016 г., когато Дейвид Пънчън даде аванс на Кристъл Палас в 78-ата минута, но головете на Мата и Лингард го накараха да се черви от срам след последния съдийски сигнал. Сега той се справя добре като технически директор на ЦСКА в България“, отбелязва изданието.

Не случайно в първото си интервю на българска територия Алан Пардю обяви, че голямата му цел на „Армията“ е да стане шампион. В листата на „Дейли Стар“ той е нареден до големи имена в треньорската професия в Англия като Греъм Тейлър, Маурисио Почетино, Кевин Кийгън, Сам Алардайс и Дейвид Мойс.

В листата са подредени още Аврам Грант, Тони Пюлис, Глен Ходъл, Марк Хюз, Стив Брус, Крис Коулман, Джеки Чарлтън, Дейвид Плийт и Нийл Уорнък.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА