Last news in Fakti

3 Май, 2021 12:10 3 175 1

ЛеБрон Джеймс бесен: Този, който е измислил тази глупост, трябва да бъде уволнен

  • леброн джеймс-
  • нба-
  • баскетбол

Дълготрайното отсъствие от игра както на ЛеБрон, така и на другата звезда на шампионите Антъни Дейвис се отрази изключително негативно на представянето на отбора

ЛеБрон Джеймс бесен: Този, който е измислил тази глупост, трябва да бъде уволнен - 1

Вероятно малцина са очаквали, че шампионите от Лос Анджелис Лейкърс ще трябва да се борят със зъби и нокти за директното си класиране в плейофите на НБА през настоящия сезон. "Езерняците" са на шесто място във временното класиране с актив от 36 победи и 28 загуби, колкото има и седмият Портланд, който заема едно от местата за плей ин турнира, започващ след края на двубоите от редовната кампания, и който ще определи последните два участника в заключителната фаза на сезона.

Именно това нововъдение от страна на НБА разгневи суперзвездата на Лейкърс ЛеБрон Джеймс. Краля бе видимо недоволен от третата поредна загуба на своя тим, който отстъпи на Торонто със 114:121 през изминалата нощ, като на пресконференцията след мача заяви следното по адрес на плей ин турнира: "Този, който е измислил тази глупост, трябва да бъде уволнен".

Дълготрайното отсъствие от игра както на ЛеБрон, така и на другата звезда на шампионите Антъни Дейвис се отрази изключително негативно на представянето на отбора. Дори и след тяхното завръщане тимът все още не може да намери нужното постоянство, като е загубил шест от последните си седем мача. Програмата на Лейкърс в следващата седмица е изключително тежка, тъй като калифорнийци ще се изправят срещу някои от най-силните отбори в Лигата като Денвър, ЛА Клипърс, Портланд, Финикс и Ню Йорк Никс.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батката

    1 0 Отговор
    Вместо да ми ходи по някакви BLM протести и да ми поддържа гейските и джендърски тъпотии и да говори против Тръмп да беше наблягал на повече тренировки