Last news in Fakti

3 Май, 2021 13:18 1 512 1

Съотборник на Антов везе в историята на Серия А

  • болоня-
  • родриго паласио-
  • серия а-
  • футбол

Бившият таран на Интер се превърна в най-възрастния автор на три попадения в един двубой в историята на италианския елит

Съотборник на Антов везе в историята на Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Болоня Родриго Паласио влезе в историята на Серия А. Стрелецът наниза хеттрик в 34-ия кръг на италианското първенство срещу Фиорентина при равенството 3:3 на 39 години и 86 дни.

Бившият таран на Интер се превърна в най-възрастния автор на три попадения в един двубой в историята на италианския елит.

Съотборникът на Валентин Антов подобри постижението на Силвио Пиола, който вкарва 3 гола през 1950 година на 37 години и 51 дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КонТрол

    0 0 Отговор
    Неграмотник