Last news in Fakti

23 Януари, 2013 13:25 998 0

И Мъри се класира на полуфиналите в Мелбърн

  • мъри-
  • федерер-
  • цонга-
  • australian open-
  • шарди
И Мъри се класира на полуфиналите в Мелбърн - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Световният номер 3 Анди Мъри се класира за полуфиналите на Откритото първенство на Австралия за четвърта поредна година, след като победи без особени проблеми французина Жереми Шарди с 6:4, 6:1, 6:2. 25-годишният шотландец е изгубил едва един сет от началото на годината, още в първия си мач за сезона в Бризбейн и има 9 победи през 2013 година.
 
Мъри поведе в самото начало с 3:0, след което запази преднината си, за да спечели първия сет. След като загуби първия гейм в началото на втората част обаче шампионът от US Open взе девет поредни гейма и тотално доминираше на корта. В третия сет шотландецът отново не срещна трудности и сложи точка на мача след 1 час и 51 минути игра.
 
За място на финала олимпийският шампион от Лондон ще се срещне с победителя от двубоя между Роджър Федерер и Жо-Вилфред Цонга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА