6 Май, 2021 16:10 3 558 1

Нови любопитни разкрития излизат наяве в Барселона

  • камп ноу-
  • барселона-
  • футбол-
  • жоан лапорта-
  • джосеп мария бартомеу

Подозират Бартомеу в измама заради определени договори

Нови любопитни разкрития излизат наяве в Барселона - 1

Новото ръководство на Барселона продължава да се натъква на интересни детайли от работата на предшвествениците си. Според Goal завърналият се на президентския пост Жоан Лапорта и неговият екип подозират тези преди тях в измама заради определени договори. Течащият на “Камп Ноу” одит е установил множество контракти на служители, които са били за суми точно под 200 000 евро.

200 000 евро е най-ниската граница за хонорар или заплата, която трябва да бъде одобрена от специална комисия в клуба. Всичко под тази сума не подлежи на такъв контрол. Намерени са разписки за изплатени възнаграждения от 196 000, 198 000 и 199 000 евро, като те са били свързани с проекта “Espai Barca” за реконструкция и обновление на клубната база и района в близост до нея.

Има подозрения, че и много от тези договори са били част от разкритата скандална практика с компанията I3 Ventures, за която се оказа, че е била използвана от предишния бос Джосеп Мария Бартомеу с цел с онлайн публикации да се грижи за добрия имидж на президента, както и да петни авторитета на личности като Лионел Меси, съпругата му Антонела Рокуцо, Жерард Пике, Чави Ернандес, Карлес Пуйол, Джосеп Гуардиола и Жоан Лапорта - всичките до един критици на тогавашния шеф.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха хааа

    3 4 Отговор
    А на бас , че всички ошанки сега ше се облизват ...😁😁 мислейки , че статията е за Бацо ..