Last news in Fakti

8 Май, 2021 10:39 3 097 15

Кубрат Пулев с емоционални думи за България и живота си

  • кубрат пулев-
  • пулев-
  • кобрата

"Почти никога не съжалявам за нищо, защото така е трябвало да стане. Изключително щастлив човек съм", заяви българският боксьор

Кубрат Пулев с емоционални думи за България и живота си - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на България в бокса Кубрат Пулев бе гост в предаването на Нова телевизия - “Събуди се“. По-рано през седмицата Кобрата навърши 40 години и направи равносметка за живота си до момента.

„Обичам България. Това ми идва отвътре. Няма по-велика идея. Да, трябва всички да имаме деца, да имаме успехи и финансови печалби, но за мен това е най-важното. Почти никога не съжалявам за нищо, защото така е трябвало да стане. Изключително щастлив човек съм, защото когато човек се замисли Господ му е дал много и ти решаваш кое да вземеш и кое не. Господ ми е дал твърде много. Много изкушения съм отказал. Не знам дали някога човек е бил така изкушаван. Няма да ги изброявам. Хора сме и затова имаме морал, ценности, които да изпълняваме. Баща ми ни възпита така.

„Много е важно да имаш братя и сестри. Не сме имали богато детство, но израснахме добри хора. Манията на баща ми бяха книгите и боксът. Каза ми, че колкото и пари да му предлагат, книгите няма как да му ги вземат. Така сме израснали - с 10 000 тома книги. Почти нямахме секции. Той ни запали по историята и България. Обясняваше ни защо ни е дал тези имена. Като малък ме беше срам от името ми – Кубрат. Смееха се децата. Но след това като станах на 17-18 години започнах да се гордея с името си“, добави още той.

„Едната сестра не иска да идва да ме гледа. Каза ми, че не може да изживее втори път това нещо. Каза ми, че сърцето ѝ се е свило и дори по телевизията не гледа мачовете. Другите две идват и ще идват на мачовете. Семейната подкрепа е много важна. Най-добрите спомени са, когато всички сме били заедно. Винаги апелирам хората да дават любов и внимание към родителите си. Личният пример също е много важен. Въпрос на време е да имам дете. Готов съм от 30-годишен за баща, но така се стигна, че имаше неразбирателства между мен и човека до мен. Нека сменим темата, защото не е лесна“, каза Кобрата.

„Не се страхувам от грешките си, а прекалено много мисля и анализирам. Превантивна мярка. В моя живот гледам да не допускам много грешки. Всеки човек греши. Моите са премерени и гледам да не ги повтарям", отбеляза той.

Пулев коментира и евентуален негов следващ съперник на ринга: "Спрягат се имена, но нека да не казваме, за да не подведем хората. Нека да се подготвя и да съм готов за такъв мач. Когато е сигурен противникът, тогава ще го кажем. Нямам проблем с противниците. Имам страх единствено от Господ. Не ме притеснява нищо. Щом си заслужава каузата, съм готов да жертвам и себе си".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    18 6 Отговор
    Направиха ме бимбаец ,но продължавам напред.
  • 2 фЮРЕРА

    13 16 Отговор
    Браво,Кобра ! Може и да не си най големия в бокса,но си един достоен родолюбец.
  • 3 Учуден

    22 5 Отговор
    Че тая боксова круша не е казал най важните неща от живота си - как е биел деца и им е крадял маратонките и джобните, как е продавал наркотици, за дейността му като виден рекетьор, тези неща ми се струват по важни от това, че е набил с 300 зора 60 годишен пандизчия и дюнерджия на средна възраст???

    Коментиран от #6

  • 4 фра8

    14 4 Отговор
    До кога ще занимавате обществото с тези алчни измамници от петата класа на човешкия род
  • 5 На фхк

    16 2 Отговор
    Преди мача с Джошуа плямпа глупости..после бяга като П ка и се чуди къде да се крие по ринга.Срам ме е че си Българин..Бойковец такъв!
  • 6 сила

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "Учуден":

    и дърпаше момичетата в тоалетните на нощните клубове....истински родолюбец,но веднъж един морски пехотинец , американец го изкриви яко

    Коментиран от #8

  • 7 Българин

    11 2 Отговор
    Ако не друго поне е единствения български спортист осъден да посещава наказателни курсове за изнасилвачи и педофили в САЩ...и това ако не е повод за гордост:) Като добавим отличното му владеене на английски език и спринтьорските му умения по ринга се чувствам истински горд с него:)
  • 8 Реалност

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "сила":

    За пехотинеца не знам, но пак заради момиче така го бяха били, че половин година го кърпиха по болниците
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 СТИГА

    9 2 Отговор
    С тоз м@нгал. Страхлив миризлив похотлив. Бият го където го сварят.
  • 11 Не го харесваме

    7 1 Отговор
    щом пердаши Андреа
  • 12 BigBulgarianBoss

    6 0 Отговор
    От всичко, което съм чел за теб кобра кажи мерси, че още дишаш
  • 13 Бат Митко

    3 3 Отговор
    ДО 5,6,7,8:ПОСТИГНЕТЕ НЕЩО И ПОСЛЕ ГОВОРЕТЕ.МОЖЕ И ДА ПОСЛУЖИТЕ И ВОЙНИЦИ И ПАК ГОВОРЕТЕ.
  • 14 чичо

    0 0 Отговор
    Е,г-н Пулев,щастието ще пълно,ако като офицер се научите да козирувате.Не е трудно,гледам в децката малчугани го провят лесно.
  • 15 Гражданин

    1 0 Отговор
    Никога преди и в бъдеще няма да имама евр.шампион за професионалисти в тежка категория.Победи срещу,Чесора,Фюри,Устинов са чудо заа наш боец.