9 Май, 2021 15:27 4 522 5

Странно: Богаташът Зингаревич все още не е собственик на Ботев Пловдив

  • ботев пловдив-
  • ботев (пловдив)-
  • антон зингаревич

Понастоящем по документи Ботев Пловдив се управлява от 3-членен Съвет на директорите в състав Ангел Палийски, Васил Наумов и Петко Ангелов

Странно: Богаташът Зингаревич все още не е собственик на Ботев Пловдив - 1

Членът новия Съвет на директорите в Ботев Пловдив Илиян Филипов е изненадан, че Антон Зингаревич все още не иска да придобие акциите на клуба.

Както е известно, на 20 януари 2021 година общото събрание избра 5-членен Съвет на директорите в състав: Антон Зингаревич, Александър Ослан, Илиян Филипов, Георги Христосков и адвокат Слави Микински. Те обаче още не са вписани в Търговския регистър.

Понастоящем по документи Ботев Пловдив се управлява от 3-членен Съвет на директорите в състав Ангел Палийски, Васил Наумов и Петко Ангелов.

"Нямам никаква представа защо още не се вписва новият Съвет на директорите. Нямам информация. Доста време не съм говорил със Зингаревич. Аз имам и друга работа, която не мога да оставя. Разбира се, че ме учудва фактът, че той все още не взима акциите на клуба. Скоро не съм говорил с него, тъй като не ходих на последните няколко мача, защото имах други ангажименти", сподели Илиян Филипов пред Povdiv24.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    12 1 Отговор
    Кое е странно? Без мутропитека пране на кинти, през уж футбол няма. И отчет Чекмедже де.
  • 2 Бойко шкафа

    8 1 Отговор
    Кое е странното?Още не се е отчел.Да ми носи 5шкафа и да целува ръка,и ще си дам богословията..
  • 3 Мим

    9 1 Отговор
    Може да стане,като ,,МОЩНИТЕ СПОНСОРИ, ,прокламирани от Сирака за Левски....тази седмица,този месец,тази година и накрая навън.
  • 4 Behemoth

    4 1 Отговор
    Страната на чудесата!
  • 5 любител

    2 1 Отговор
    изобщо не е странно защо му е такъв слаб отбор като ботев най вероятно ще преговаря с крушарски за локото.хахаха.