Last news in Fakti

13 Май, 2021 12:54 2 231 3

Футболно гадже се зае с интересно занимание

  • манчестър сити-
  • рияд марез-
  • тейлър уорд-
  • гадже-
  • секси

Госпожица Уорд реши да осведомява своите последователи в Instagram, как върви ремонтът на новото жилище на двамата с Марез

Футболно гадже се зае с интересно занимание - 1

Приятелката на футболиста на Манчестър Сити Рияд Марез – Тейлър Уорд се зае с интересно занимание. Преди известно време моделът и алжирския национал си купиха нов апартамент в Манчестър.

Госпожица Уорд реши да осведомява своите последователи в Instagram, как върви ремонтът на новото жилище на двамата с Марез. За целта тя създаде специален профил на апартамента в социалните мрежи, където публикува снимки от подобренията и всички ремонтни дейности, които текат в момента.

По всичко личи, че Тейлър и Марез имат сериозни планове за бъдещето си.

Публикация, споделена от TAYLOR WARD (@taylorwardx)

Припомняме, че русокосата красавица има афинитет към звездите от Висшата лига. Преди време тя бе в обятията на Серхио Агуеро и Мейсън Холгейт от Евертън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кочо

    9 0 Отговор
    Аз пък мислих, че е прочела Война и мир в оригинал.
  • 2 Наблюдател

    1 1 Отговор
    Защо от САЩ, в бг явно са се свършили хубавите жени. ;)
  • 3 Медуза

    6 0 Отговор
    Най-важното е да покаже спалнята и по-специално леглото, където ще му лапа на тоя Марез. А ако може и кенефа, където ще брули крушата-ще е най-добре.