18 Май, 2021 10:27 2 023 7

ЦСКА е на крачка от интересен трансфер

  • цска-
  • йоан бай

В следващите дни договор с „червените“ се очаква да подпише 24-годишният французин Йоан Бай

ЦСКА е на крачка от интересен трансфер - 1

Отборът на ЦСКА е много близо до това да уреди първото си ново попълнение за лятото в навечерието на финала за Купата на България срещу Арда на 19 май. В следващите дни договор с „червените“ се очаква да подпише 24-годишният французин Йоан Бай.

Фланговият футболист направи фурор в турнира за Купата на Франция, като отбеляза гол при успеха на тима си Кане-Русийон с 2:1 над гранда Олимпик Марсилия. От четвъртодивизионния клуб обявиха, че не могат да задържат фланговия нападател, а местната преса пише, че „Бай несъмнено отива в българския ЦСКА“. Във Франция Бай е описван като бързо и остро крило, което умее да бележи попадения.

Клубът от „Българска армия“ следи и ситуацията със защитника Шакил Пинас от нидерландския АДО Ден Хааг. Той беше в радара на „червените“ и през зимата, но до сделка не се стигна. Сега отборът изпадна от местния елит, а договорът на играча изтича след края на сезона.

След срещата с Твенте в неделя, загубена с 2:3, Пинас разкри, че е получил интересно предложение. В Нидерландия вярват, че 23-годишният бранител ще продължи кариерата си в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    8 2 Отговор
    Кореняк французин от наполеоновите войници
  • 2 Агент 007

    2 6 Отговор
    Какво му е интересното на този трансфер?! Поредният анонимен коминочистач в обора на Гамбия Юнайтед! Интересен трансфер щеше да е ако бяха взели някой българин или поне бял европеец!
  • 3 BigBulgarianBoss

    1 0 Отговор
    Бай Йоан ще играе в ЦСКА
  • 4 БАЙ Х@Й ‼

    3 0 Отговор
    Скоро ще се молим за квоти на българи в българските отбори‼
  • 5 Стойкас Стоилас

    1 4 Отговор
    Одобрявам. Любо Пенев почна да налага бели и ще се разправяме. Баба Ванга е казала че ЦСКА ще стане шампион само ако излезе с 11 чернокожи
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ЕХОООО

    1 2 Отговор
    ЗАМУНДА БАНАНА БЕНД СЕ УВЕЛИЧАВА .... СМЕЕЕЕХХХ