11 Май, 2021 10:25 2 346 4

Френски халф подсилва ЦСКА

  • йоан бай-
  • цска-
  • футбол-
  • франция

24-годишният футболист на четвъртодивизионния Кане-Русильон вече е започнал преговори с "червените"

Френски халф подсилва ЦСКА  - 1
Снимка: Twitter

Според медии във Франция ЦСКА ще се подсили за следващия сезон с френския халф Йоан Бай. 24-годишният футболист на четвъртодивизионния Кане-Русильон вече е започнал преговори с "червените".

Бай е предпочел офертата на тима от България и е отказал предложенията на втородивизионния Сошо и сигурния изпадащ от Лига 1 Дижон. Френските издания се позовават на източници от обкръжението на футболиста.

Йоан Бай притежава сериозен арсенал при владеенето на топката, а също така впечатлява със страхотна скорост. През този сезон той направи много силно впечатление с изявите си в турнира за Купата на Франция.

Халфът се справи отлично срещу Олимпик Марсилия и Монпелие, като срещу гранда дори вкара победното попадение за 2:1. Кане-Русильон успя да елиминира Олимпик Марсилия на 1/16-финалите, а впоследствие отпадна от Монпелие на 1/4-финалите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е кво му е френското?!

    1 2 Отговор
    100% Замбия,докога ще си съчиняваме приказки?
  • 2 Малий

    1 2 Отговор
    Убавец. Не заслужават ЛИЦЕНЗА етрополски.
  • 3 Как няма да дойде?

    4 0 Отговор
    Али СОУ му е казал какви булки имаме, и класата на първенството ни! Малко тичане, дискотеки, барове, и плеймейтки готови на всичко за едър рогат добитък!
  • 4 Леле Како

    0 1 Отговор
    “....притежава страхотна скорост “ ! Само не бъркайте леката атлетика с футбола...иначе всичко е точно , и съвсем очаквано....черен футболист естествено.,а миналата година обиждахте Луноходец!! Ама какво говоря,думи като МОРАЛ,ЧЕСТ,Достойнство .... няма как да са характерна черта на прасето!