Last news in Fakti

21 Май, 2021 21:31 1 708 0

Хари Кейн говори за бъдещето си

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • висша лига-
  • трансфер

Ще излъжа, ако кажа, че не искам да подобря рекорда във Висшата лига и рекорда на Уейн Рууни в националния отбор

Хари Кейн говори за бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС


Хари Кейн изключи възможността за трансфер в отбор извън Англия. Бъдещето на английския национал остава несигурно, като все още е възможно преминаване на нападателят от Тотнъм в друг клуб от Висшата лига.

"Винаги има вероятност за трансфер в чуждестранен отбор един ден, но не смятам, че това би ме интересувало в близко бъдеще", заяви Кейн, който има 220 гола в 335 мача за лондончани.

Капитанът на Англия иска да подобри рекорда на Алан Шиърър от реализираните 265 гола във Висшата лига. До момента Кейн има 165 попадения в елита на английския футбол.

"Ще излъжа, ако кажа, че не искам да подобря рекорда във Висшата лига и рекорда на Уейн Рууни в националния отбор", каза още Кейн. Рууни вкара 53 попадения с екипа на Англия.

Хари Кейн на няколко пъти имаше разговори с президента на Тотнъм - Даниел Леви. Желанието на нападателя е да играе в отбор, участващ в Шампионската лига. "Шпорите" отдавна изгубиха шансове за класиране в най-силния клубен турнир в света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА