Last news in Fakti

21 Май, 2021 18:20 2 186 1

Клоп: Не можете да си представите колко се радвам да видя 10 хиляди фенове в Анфийлд

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • висша лига

В последния кръг всичко може да се случи, много уважавам Палас

Клоп: Не можете да си представите колко се радвам да видя 10 хиляди фенове в Анфийлд - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е наясно със стреса в последния ден от сезона във Висшата лига и заяви, че ще разчита на миналия си опит, за да се справи със ситуацията. "Червените" се борят за място в топ 4 и класиране за Шампионската лига за следващия сезон. Третият Челси (67 точки), Ливърпул и Лестър Сити (по 66 точки) водят битка за последните две места в Шампионската лига преди мачовете от неделя.

Ливърпул беше осми през март, като място в квалификациите на Шампионската лига изглеждаше малко вероятно, но отборът на Клоп записа девет мача без загуба и се изкачи до четвъртата позиция. "Не мога да си спомня сезон, в който не сме били на ръба. Свикнал съм да съм под стрес до последния мач", каза Клоп преди домакинския двубой срещу Кристъл Палас.

"Имаме известна стабилност и отново създадохме увереност в тима. Вкарахме в правилните моменти и допуснахме по-малко голове. Това трябваше да направим. Но в последния кръг всичко може да се случи. Никой не трябва да очаква перфектен мач, прекалено много уважавам Палас", добави мениджърът.

Ливърпул победи Кристъл Палас със 7:0 през декември, което помогна на отбора на Клоп да поддържа по-добра голова разлика в сравнение с Лестър. Мениджърът обаче заяви, че резултатът е без значение преди "наистина интересния мач" на Анфийлд и се надява 10 хиляди фенове, които се завръщат на стадиона, да им дадат нужната подкрепа.

"Не можете да си представите колко се радвам да видя 10 хиляди фенове в Анфийлд. Важно е да не губим търпение и имаме нужда от най-добрата подкрепа. Нищо не беше същото без фенове, трябваше да свикнем и го направихме, но не трябва да е така. Това прави разликата.

Всички се нуждаем от подкрепа в живота, а футболът е игра, основана на емоции", добави Клоп. Договорът на полузащитника на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум приключва след края на сезона.

Клоп заяви, че няма индикации за евентуалното му удължаване, но не постави под въпрос качествата на нидерландеца. "Характерът на Жоржиньо е без съмнение, изключително момче изцяло отдадено на клуба и на отбора до последния ден", коментира мениджърът на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    0 3 Отговор
    Не се прави на ударен. Ще се радваш на коефициента от букитата, като към края на мача Палас ви сложи хикса.