Last news in Fakti

21 Май, 2021 21:48 1 655 1

Интер взе заем от 275 млн. евро, има опасност да…

  • интер-
  • серия а-
  • suning-
  • oaktree capital

Те ще трябва да върнат 242 милиона в рамките на следващите три години, а срещу останалата сума от 33 милиона евро Oaktree Capital получава 31% от акциите на италианския гранд

Интер взе заем от 275 млн. евро, има опасност да… - 1
Снимка: БГНЕС

Собствениците на Интер от корпорацията Suning официално се споразумяха с Oaktree Capital за получаване на заем в размер на 275 млн. евро.

Те ще трябва да върнат 242 милиона в рамките на следващите три години, а срещу останалата сума от 33 милиона евро Oaktree Capital получава 31% от акциите на италианския гранд.

В договора има клауза, според която, ако от Suning не са изрядни длъжници, Oaktree Capital може да придобие и останалите 68.55% от акциите на клуба и да стане мажоритарен собственик на Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BigBulgarianBoss

    3 0 Отговор
    Ами да става, мен това какво ме интересува??