Last news in Fakti

26 Май, 2021 10:21 1 426 1

Конте напуска Интер?

  • антонио конте-
  • интер-
  • раздяла

Според "Гадзета дело спорт" в следващите 48 часа ще бъде обявена раздялата между треньора и клуба

Конте напуска Интер? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Най-големият спортен всекидневник "Гадзета дело спорт" информира ексклузивно на първата си страница, че шампионите на Италия Интер и Антонио Конте "ще се разведат". Изненадващо или не, финансовите трудности на китайските собственици на "нерадзурите" предвиждат печалба от трансферния пазар от около 100 милиона евро, а според Конте това означава отслабване на състава.

Вестникът пише още, че в клуба ще настъпи намаляване на заплатите с 20%, а треньорът не е доволен, че прогресът от последните две години ще бъде спрян.

Според изданието в следващите 48 часа ще бъде обявена раздялата.

Основните разногласия били свързани със спирането на проекта за постоянно развитие, което било обещано на Конте при встъпването му в длъжност, но тотално разклатено от пандемията и финансовата кризa.

Масимилиано Алегри изглежда фаворит за заместник на Конте, но той е такъв и за поста на Зинедин Зидан в Реал Мадрид, както и за този на Андреа Пирло в Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НОВО ПЕТ

    1 0 Отговор
    КИТАЙСКА МУ РАБОТА