Last news in Fakti

22 Май, 2021 17:38 1 671 0

Брентфорд е на крачка от Висшата лига на Англия

  • брентфорд-
  • борнемут-
  • плейоф-
  • 3:1-
  • английска висша лига

Тимът на Томас Франк преодоля Борнемут на полуфиналния плейоф

Брентфорд е на крачка от Висшата лига на Англия - 1
Колаж: Facebook/Brentford FC

Брентфорд победи Борнемут с 3:1 и с общ резултат 3:2 спечели полуфиналния сблъсък за място във финала за класиране във Висшата лига.

Сериозна роля за поражението на гостите беше изгонването на Мефам в 28-ата минута на срещата, която вървеше отлично за отбора, след като Данжума откри резултата още в 5-ата минута на мача.

Домакините възстановиха равенството след попадение от дузпа, която беше реализирана от Тоуни в 16-ата минута. Двата отбора се оттеглиха на почивка при равенство.

През втората част с попадения на Жанелт и Форс домакините направиха обрата и ще чакат победителя от другия полуфинал между Суонси и Барнзли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА