Last news in Fakti

24 Май, 2021 13:05 2 272 2

Тенис сензация натъжи феновете си

  • денис шаповалов-
  • контузия-
  • травма-
  • ролан гарос

Денис Шаполаов ще пропусне "Ролан Гарос" заради травма

Тенис сензация натъжи феновете си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Водещият канадски тенисист Денис Шаповалов отказа участие в започващото на 30 май Открито първенство на Франция по тенис.

Шаповалов, който е 14-и в световната ранглиста, страда от травма на рамото и няма да може да играе в тазгодишното издание на "Ролан Гарос".

22-годишният канадец в събота загуби финала на турнира в Женева от норвежеца Каспер Рууд с 6:7(6), 4:6, след което е взел решение да пропусне надпреварата от Големия шлем в Париж.

"С тъга искам да споделя, че след консултация с медицинския ми екип взех трудното решение да откажа участие на Откритото първенство на Франция. За съжаление рамото продължава да ме тормози и преценихме, че най-доброто за мен в тази ситуация е да почивам. Ще се видим през 2022 година, Ролан Гарос", написа Шаповалов в "Туитър".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    3 0 Отговор
    Денис Шаполаов ще пропусне "Ролан Гарос" заради травма. НЕ Е ЛИ ШАПОВАЛОВ?
  • 2 Смеех

    2 0 Отговор
    Голем праз 🤣