Last news in Fakti

26 Май, 2021 20:02 2 598 0

Челси върна част от билетите за финала в Шампионската лига

  • челси-
  • фенове-
  • билети-
  • шампионска лига-
  • финал-
  • манчестър сити

УЕФА даде 5800 билета за феновете на Челси, но част от тях, включени в пакет с чартър до Порто за мача, останаха непродадени

Челси върна част от билетите за финала в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Челси върна повече от 800 билета за финала в Шампионска лига срещу Манчестър Сити в събота, съобщи Би Би Си.

УЕФА даде 5800 билета за феновете на Челси, но част от тях, включени в пакет с чартър до Порто за мача, останаха непродадени.

"Настояването на УЕФА да има чартърни полети - първоначално свързани с 90 процента от билетите, накара клуба да върне част от билетите. Не е никак рентабилно да прекараш 24 часа в Португалия с тестове на КОВИД-19 и допълнителни разходи", коментира членът на Тръста на привържениците на Челси Дан Силвър.

"Продажбата на билети до 400 евро за финал с ограничен достъп с ненужно пътуване е скандално, когато имаше очевидни варианти мачът да се играе по-близо до дома", каза още фенът.

Общо 16 500 души може да присъстват на стадион "До Драгао" в Порто съгласно протоколите срещу коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА