Last news in Fakti

27 Май, 2021 16:20 1 745 3

Лошо! Българското дамско участие на Ролан Гарос приключи още в квалификациите

  • ролан гарос-
  • виктория томова-
  • българско участие

След Елица Костова и Цветана Пиронкова, днес и Виктория Томова загуби шансове да продължи отвъд квалификациите на Откритото първенство на Франция

Лошо! Българското дамско участие на Ролан Гарос приключи още в квалификациите - 1
Виктория Томова

Виктория Томова отпадна във втория кръг на квалификациите на "Ролан Гарос". Българката загуби с 3:6, 0:6, 4:6 от №155 в света Куруми Нара от Япония, като срещата продължи 2 часа и 1 минута.

Припомняме, че в първия кръг Томова победи с 6:3, 6:4 световната №163 Наталия Вихлянцева от Русия.

Иначе в днешния мач българката проби още в първия гейм на срещата, но загуби следващите два гейма. При 2:3 Нара постигна нов пробив, но Вики отговори веднага с рибрейк. Японката проби за отново за 5:3 и сервира за спечелване на сета. Томова поведе с 40-15 при подаването на Нара, но не успя да пробие и така загуби първата част с 3:6.

Във втория сет българката беше безапелационна и спечели с 6:0 за 26 минути.

В третата решителна част Вики изостана с 1:4, но успя да изравни за 4:4. За съжаление Томова загуби следващите два гейма и така отпадна от надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    Вчера гледах мача на Пиронкова.До един момент в първия сет бяха Равностойни,но се усещаше Психо предимство на противничката на Пиронкова в моментите,които са важни за сета.Втория сет Пиронкова поведе с 3на 0 и човек би си казал готово.....Тя сета го спечели с 6:2,но ........точно ,когато трябва да спечели се огъва!Същото се получи и в 3ти сет...3:0 Пиронкова и рухна ,явно това,което мога да кажа ,като минал дълъг път.В бг спортистите се изхабяват Бързо ,защото всеки двубой за тях е Съдбовно важен,а западняците разглеждат това,като вид Работа и не се влагат психически толкова в резултата! Така се запазват по този начин на разсъждение много по дълго!Вероятно ще дойде време в,което ще се появят достатъчно богати и материално и духовно люде,които ще печелят победи и за бг!
  • 2 Paris

    1 1 Отговор
    И със и без тях първенството ще продължи. А то е чакано всяка година.
  • 3 Хмм

    2 0 Отговор
    Готина мацка