27 Май, 2021 19:54 1 300 1

САЩ удари Латвия на световното по хокей

  • сащ-
  • латвия-
  • хокей-
  • световно първенство по хокей-
  • 4:2

Американците записаха трети пореден успех и е на второ място в класирането в групата с 9 точки от четири мача

САЩ удари Латвия на световното по хокей - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

САЩ победи домакините от Латвия с 4:2 в среща от група "Б" на световното първенство по хокей на лед за мъже, което се провежда в Рига без зрители заради пандемията от коронавирус, предаде Спортал.

За победителите се разписаха Мат Тенисън, Брайън Бойл, Тревър Муур и Матю Бениерс. За Латвия точни бяха Микс Индрашис и Ренарс Карстенбергс.

САЩ записа трети пореден успех и е на второ място в класирането в групата с 9 точки от четири мача. Латвия допусна първо поражение в редовното време и със 7 точки е на четвърта позиция.

В двубой от група "А" Швейцария разгроми Словакия с 8:1. По два гола за успеха реализираха Ромен Льофел и Грегъри Хофман.

Правителството на Латвия взе решение днес от 1 юни на мачовете да се допускат фенове, които са се ваксинирали или са преболедували COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джо Байдън

    2 1 Отговор
    Руснаците ще спечелят световното по хокей на лед, то се знае !