Last news in Fakti

31 Май, 2021 11:59 3 249 1

Братът на Агуеро с тежки обвинения към Гуардиола

  • агуеро-
  • гуардиола-
  • обвинения-
  • напускане-
  • брат-
  • манчестър сити

"Пеп не искаше Кун в Манчесттър Сити още от първия ден, в който постъпи на работа", написа Маурисио дел Кастийо в социалните мрежи

Братът на Агуеро с тежки обвинения към Гуардиола - 1
Снимка: БГНЕС

Братът на аржентинската звезда Серхио Агуеро - Маурисио дел Кастийо, изригна срещу испанския мениджър на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола. Според Дел Кастийо Пеп “никога не е искал брат ми след пристигането си в Сити”. Братът на Кун Агуеро написа това в Twitter след финала на Шампионската лига, в който аржентинският нападател се появи в игра в края на мача, а “гражданите” загубиха с 0:1 от Челси. По-късно Дел Кастийо изтри публикацията си, а попитан защо го е направил, отговори така: “Много токсични хора, твърде много”. След това братът на Агуеро добави: “Перфектно, доволен съм, че хората са го видели, ще го напиша отново, ако поискам”.

Маурисио дел Кастийо, също като брат си, е футболист и носи фланелката на аржентинския тим Индепендиенте. На 25 години е и играе като нападател.

Серхио Агуеро си тръгна като свободен агент от Манчестър Сити след 10 години и куп трофеи в клуба. Аржентинецът е реализатор №1 в историята на клуба с 260 гола.

В момента Кун Агуеро вече е в каталунската столица и се очаква в близките часове да премине медицинските прегледи, преди да подпише договор с Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Мене,жената,не ме иска,той се жалва от Гуардиола.