Last news in Fakti

31 Май, 2021 21:21 1 475 1

Джокович пропуска Олимпийските игри в Токио, ако няма зрители

  • новак джокович-
  • тенис-
  • олимпийски игри-
  • токио-
  • тенис на корт-
  • зрители

Засега планирам да играя Олимпийски игри

Джокович пропуска Олимпийските игри в Токио, ако няма зрители - 1
Снимка: БГНЕС

Световният номер 1 Новак Джокович заяви, че може да пропусне Олимпийските игри в Токио, ако състезанията се играят без зрители.

Чуждестранните фенове вече получиха забрана да пътуват за Игрите и се очаква организаторите да вземат решение през следващия месец дали японските привърженици ще могат да присъстват на олимпиадата, която ще се проведе между 23 юли и 8 август, и при какви условия.

"Засега планирам да играя Олимпийски игри. Както чух, ще има някакви зрители, може би само от Япония. Както разбирам, 20% или 30% от капацитета", каза Джокович пред журналисти в навечерието на първия си мач от Откритото първенство на Франция през 2021 година.

"Ако променят нещо, или ако няма да има публика, тогава ще помисля дали да отида или не. В момента планирам да участвам и много се вълнувам за това", добави сърбинът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    3 0 Отговор
    Така е! Джокович живее с пари от награди от първи места и реклама,не разчита,като нашия на средства за участие и от държавата.