Last news in Fakti

30 Юни, 2021 13:17 1 162 0

COVID продължава да удря по спорта

  • оукланд-
  • тенис-
  • отлагане

Нова Зеландия поддържа строг граничен контрол през пандемията и изисква пристигащите от чужбина да бъдат поставени под карантина за две седмици

COVID продължава да удря по спорта - 1

Турнирът по тенис в Оукланд отново няма да се състои заради пандемията от COVID-19, след като организаторите потвърдиха, че надпреварата е отложена за втора поредна година.

След като отмениха изданието на турнира в Нова Зеландия през януари 2021-а, организаторите заявиха, че и през 2022 година е невъзможно то да бъде проведено заради мерките срещу разпространение на коронавируса.

"Изключително сме разочаровани, че няма да можем да върнем този турнир в Окланд, но настоящите изисквания за пътуване и карантина не позволяват той да се осъществи", заяви турнирният директор Саймън Ванини.

Нова Зеландия поддържа строг граничен контрол през пандемията и изисква пристигащите от чужбина да бъдат поставени под карантина за две седмици.

Турнирът в Оукланд за мъже и жени е подгряващ за първия за годината Голям шлем - Откритото първенство на Австралия в Мелбърн. Сред победители в надпреварата са звезди като американките Серина Уилямс, Винъс Уилямс и Слоун Стивънс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА