Last news in Fakti

31 Май, 2021 21:38 2 342 3

Агуеро: Добро решение! Барселона е най-добрият отбор в света и всички го знаят!

  • серхио агуеро-
  • барселона-
  • футбол

Това е стъпка напред в моята кариера и аз съм много щастлив с нея

Агуеро: Добро решение! Барселона е най-добрият отбор в света и всички го знаят! - 1
Снимка: Twitter

Аржентинският нападател Серхио Агуеро бе представен официално като играч на Барселона, след като по-рано днес каталунците потвърдиха привличането му. Острието се завръща в Испания след прекарани 10 години в Манчестър Сити, където се превърна в рекорден голмайстор на “гражданите със своите 260 гола в 390 мача. Аржентинецът заяви, че това е добро решение за неговата кариера и всички знаят, че Барса е велик клуб.

“Барселона е най-добрият отбор в света и всички го знаят. Бе добро решение да дойда тук и се надявам да помогна за постигането на високите цели. Това е стъпка напред в моята кариера и аз съм много щастлив с нея. Искам да допринеса за отбора. Това е моята първа задача - да помогна с всичко, което мога. Ние сме отбор, а аз ще дам всичко от себе си. Надявам се да можем достигнем края на сезона като един от претендентите за най-важните трофеи. Дойдох в Европа на 18 години, когато подписах с Атлетико Мадрид. След това отидох в Ман Сити, а всички знаят какво е в Премиър лийг. Там промених стила си на игра, а сега ще се опитам да донеса всичкия си опит тук в Барселона,” коментира Агуеро.

Аржентинецът подписа договор за две години с каталунците, а в контрактът има откупна клауза в размер на 100 милиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    7 5 Отговор
    Агуеро бе в Атлетико. Те са шампиони и тотален хегемон в Испания. Дърт е и затова отива в слабаците Барса
  • 2 БарЦелона са

    2 4 Отговор
    Всичкоооооо друго но не и голям отбор...Бяха,ама преди 30години...

    Коментиран от #3

  • 3 мери я

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "БарЦелона са":

    таз температура де…