3 Юни, 2021 14:26 1 232 0

Ювентус и ПСЖ са фаворити за подписа на Донарума

  • ювентус-
  • псж-
  • донарума-
  • договор-
  • конкуренция-
  • трансфер

Италианският национал ще стане свободен агент, след като категорично отказа да поднови договора си с Милан

Ювентус и ПСЖ са фаворити за подписа на Донарума - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус и Пари Сен Жермен продължават да спорят за подписа на Джанлуиджи Донарума. Италианският национал ще стане свободен агент, след като категорично отказа да поднови договора си с Милан. Журналистът от "The Times" Дънкан Касълс написа, че стражът вече е приел офертата на ПСЖ. Той се е споразумял за личните си условия и е готов да подпише с френския гранд.

В информацията се уточнява, че ПСЖ може веднага да преотстъпи Донарума на друг клуб. Причината е, че на "Парк де Пренс" са доволни от Кейлор Навас и смятат да разчитат на него като титуляр и през следващия сезон.

Ювентус също не губи надежда да привлече 22-годишния вратар. "Бианконерите" обаче първо трябва да се освободят от Войчех Шчесни. Според "Tuttosport" Юве ще предложи поляка на Рома, където той игра под наем от Арсенал между 2015 и 2017 година. В замяна "старата госпожа" ще поиска Алесандро Флоренци. Десният бек прекара миналия сезон под наем в ПСЖ, но французите се отказаха да го откупят.

Подобна сделка може да е от полза и за двете страни. Юве ще освободи място за Донарума и ще получи Флоренци, а новият треньор на Рома Жозе Моуриньо ще се сдобие с качествен вратар, който вече се е доказал в Серия "А".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА