Last news in Fakti

3 Юни, 2021 16:24 1 140 0

Христо Стоичков надъха националките ни за Европейската лига

  • христо стоичков-
  • волейбол-
  • национален отбор по волейбол-
  • европейска лига

Успех, момичета! И на Златната лига, и още повече на Европейското първенство!

Христо Стоичков надъха националките ни за Европейската лига  - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков пожела успех на женския национален отбор по волейбол на България преди битките от Европейската лига в Пловдив. Легендата разговаря от Маями по телефона с президента на федерацията Любо Ганев и надъха момичетата.

"Стоичков много се радва, че турнирът от Златната лига е точно в Пловдив и съжалява, че не може да дойде лично да гледа. Каза да изпратя на отбора неговите поздрави. Вярвам, че Стоичков ще мотивира още повече нашите момичета", заяви Ганев.

Стоичков пък написа в своята страница в една от социалните мрежи: "Влизаме в лятото на женския волейбол! Сега говорих с моя голям приятел Любо Ганев! Успех, момичета! И на Златната лига, и още повече на Европейското първенство!"

На Евроволей нашите са в група с Чехия, Италия, Словения, Беларус и Черна гора, а мачовете започват на 1 септември. Преди това тимът ни ще играе на Европейската лига в Пловдив, където съперници на българките в групите са Словакия - 4 юни (петък) и Украйна - 5 юни (събота). И двата мача са от 20:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА