Last news in Fakti

4 Юни, 2021 09:17 1 939 0

Футболистите на Бразилия бойкотират Копа Америка

  • бразилия-
  • копа америка-
  • футбол

Причина за това е преместването на турнира именно в Бразилия – решение, с което играчите на тима не са съгласни

Футболистите на Бразилия бойкотират Копа Америка - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите от националния отбор на Бразилия са готови да бойкотират Копа Америка. За това предупреди самият селекционер на „селесао” Тите. Причина за това е преместването на турнира именно в Бразилия – решение, с което играчите на тима не са съгласни.

По програма турнирът трябваше да се проведе в Аржентина и Колумбия, но бе преместен в Бразилия заради кризата с коронавируса.

Бразилските играчи, които се състезават в Европа, възроптаха срещу това решене и предупредиха, че може да се стигне до крайни мерки.

„Играчите ни имат различно мнение от това на нашия президент, що се отнася до провеждането на турнира. Именно поради тази причина нашият капитан Казимиро отказа да дойде на тази пресконференция”, обяви Тите на брифинга си преди световната квалификация с Еквадор.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА