Last news in Fakti

4 Юни, 2021 16:15 1 287 1

5000 зрители ще могат да гледат на живо контролата между Франция и България

  • франция-
  • българия-
  • контрола-
  • жест-
  • зрители

Френските власти правят жест към двата тима, въпреки че официалното разхлабване на мерките в страната за борба с коронавируса, ще се случи ден по-късно

5000 зрители ще могат да гледат на живо контролата между Франция и България - 1
Снимка: БГНЕС

5000 зрители ще гледат от трибуните контролата между световния шампион Франция и България на „Стад дьо Франс” на 8 юни. Новината съобщи AFP, позовавайки се на информация от местното правителство.

Френските власти правят жест към двата тима, въпреки че официалното разхлабване на мерките в страната за борба с коронавируса, ще се случи ден по-късно. Вечерният час се увеличава от 21,00 часа местно време до 23,00 часа, за да може той да не повлияе на феновете, решили да гледат двубоя на живо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 2 Отговор
    По-добре пишете 5000 бг щеревът с сополи на стадиона