Last news in Fakti

6 Юни, 2021 20:48 1 318 5

Селекционерът на Франция: Дайте "Златната топка" на Канте!

  • франция-
  • дидие дешан-
  • златната топка-
  • нголо канте

Дешан е начело на "петлите" от девет години, но от договорът му остават още 12 месеца и той заяви, че иска да продължи работата си начело на тима

Селекционерът на Франция: Дайте "Златната топка" на Канте! - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Франция - Дидие Дешан отвори вратите за удължаване на договора си. В същото време френският специалист призова Нголо Канте да спечели "Златната топка" за 2021 година.

Дешан е начело на "петлите" от девет години, но от договорът му остават още 12 месеца и той заяви, че иска да продължи работата си начело на тима.

"Мога да продължа и след 2022 година със съгласието на президента. Хората трябва да искат да те задържат и това ще стане при наличие на резултати. В даден момент ще направя нещо друго в кариерата ми, но процъфтявам в настоящата си роля. Моят договор е до декември 2022 години, но днес не мсиля да стана клубен треньор. Много съм щастлив, всички условия са изпълнени", заяви Дешан пред RTL.

"Нголо не е голмайстор. Той може да вкарва голове, но поради това, което прави на терена, вижте последните му мачове в Шампионската лига, заслужава "Златната топка". Но знаете критериите не по-малко от мен, те се отнасят главно за нападателите. Нголо е движеща сили на Франция. Той е малък на ръст, но е огромен", добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    4 1 Отговор
    н'голо е титан! една от основните причини "челси" да спечели шл тази година. невероятни технически и тактически качества. а за енергия - да не говорим! както казал един от помощник-треньорите на "лестър" по времето, когато станаха шампиони: "в средата на терена играем с дани дринкуотър и от ляво и от дясно на него - канте". :D

    Коментиран от #2

  • 2 Дешан чифута

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    Може и да е "титан" , ама ако го изберат за златната топка, то ще да е щото е черен, и защото да си бял днес е срамно.

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Сандо

    0 0 Отговор
    И него ще го сгазим утре!
  • 4 пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дешан чифута":

    да те заведат на преглед! че със сигурност сам не можеш да стигнеш.
  • 5 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дешан чифута":

    Или просто защото този сезон е най-добрия в Шампионска лига . Роналдо, Роналдиньо Ривалдо Джордж Уеа, Рууд Гулит и Еузебио да не са бели , че са спечелили Златна Топка ? Заслужили са си я .