Last news in Fakti

4 Юни, 2021 18:33 1 250 0

Украинци обявиха, че ще играят контрола с ЦСКА

  • цска-
  • цска 1948-
  • контрола-
  • обявяване-
  • ингулец петрове

От Ингулец (Петрове) не поясниха с кое ЦСКА ще бъде проверката, но най-верояно става дума за ЦСКА 1948

Украинци обявиха, че ще играят контрола с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Украинският футболен клуб Ингулец (Петрове) ще проведе летен подготвителен лагер в България. По време престоя си на наша територия тимът е предвидил пет контроли. Според информациите, първата от тях ще се играе на 6 юли, а съперник ще бъде ЦСКА.

Заради традиционното объркване на чуждестранните клубове и медии относно присъствието на два отбора с името ЦСКА в родния футболен елит, не може да се твърди със сигурност за кой от двата клуба става дума. Най-вероятно обаче това ще е ЦСКА 1948, тъй като тимът от Борисовата градина през това време ще е на лагер в Австрия.

Освен това през зимната пауза в родния шампионат ЦСКА 1948 изигра приятелски мач с Ингулец в Турция, а украинският тим спечели с 1:0. Отборът от град Петрове завърши на 12-о място в първенството на Украйна с актив от 26 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА