5 Юни, 2021 07:25 1 443 7

Сакалиев: Основната заслуга за Купата на ЦСКА е на Любо Пенев

  • стойко сакалиев-
  • цска-
  • любослав пенев-
  • любо пенев-
  • футбол-
  • купа на българия-
  • тиаго

Тиаго се изчерпа за отбора

Сакалиев: Основната заслуга за Купата на ЦСКА е на Любо Пенев - 1
Снимка: БГНЕС

Стойко Сакалиев говори за любимия си отбор - ЦСКА. Ето какво каза бившият нападател на "червените" пред "Тема Спорт":

"Основната заслуга за спечелването на Купата на България бе на Любо Пенев. Той успя да изгради боеспособен тим, който донесе триумфа. Това е правилният човек, който знае и може да върне ЦСКА към успехите. Искрено се надявам, че ще получи пълна свобода, нужната подкрепа, за да работи. Любо се нуждае от време и дано му го дадат. Нека сам си направи селекцията, да подготви играчите и вярвам, че радостта, която достави на цяла Червена България, няма да бъде само един миг, а ще продължи. Вярвам, че отборът може да се пребори през следващата кампания за шампионската титла и отново за купата на страната. Има нужда от няколко нови попълнения и нещата ще се получат.

Бусато е добър, но дали е достатъчно добър за ЦСКА? Той имаше някои силни моменти, но като цяло смятам, че тимът има нужда от по-солидна фигура и по-голяма стабилност на този пост. Задължително трябва да се потърси повишаване на класата в халфовата линия. Нужни са по-ефективни крила, както и креативни вътрешни халфове. Много ми харесва Варела, но смятам, че Тиаго се изчерпа за ЦСКА. Португалецът даде много на клуба, но вече все по-често изпада в дупки, а и дочувам, че иска да напуска. Трябва да му се намери заместник. И не на последно място има нужда от централен нападател. Кайседо не е моят тип нападател, а Чарлс тепърва ще се развива.

Още първите кръгове ще покажат накъде ще тръгнат нещата, но ЦСКА не бива да си избира турнири и да се фокусира на едно определено място. Надявам се да се изгради боеспособен отбор, който да може да играе на всички фронтове.

Единствената и реална конкуренция е Лудогорец и вярвам, че с една добра селекция, доверие към Пенев и подкрепа на публиката, в която не се съмнявам, то Лудогорец може да бъде свален от върха.

Ако има нов инвеститор, то той да е готов да вложи не само парите си, но и сърцето си".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И брее

    5 1 Отговор
    ГоУема четка.

    Коментиран от #6

  • 2 Bai Nudals

    4 0 Отговор
    Стига Лиза бе...
  • 3 Левски 1914

    4 3 Отговор
    Фк МЕНТЕ – Етрополе не е цска цска ФАЛИРА.
  • 4 Бонговец

    2 0 Отговор
    В първи кръг,като паднем от Благоевград насред София и митът за боеспособният тим ще се спука,като балон. Купата я спечели не Пенев а публиката.
  • 5 Основната заслуга е

    3 1 Отговор
    на Ганчев дето купи двата мача с Лудогорец. А балъци те нека си вярват че са победили.
  • 6 09 09 2016

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "И брее":

    То същата четка четкаше и Бруно ама чек мауко
  • 7 Джизъса

    0 0 Отговор
    Сака, зареди ли уискито в наргилето