Last news in Fakti

5 Юни, 2021 13:52 3 523 0

Бивши футболисти на Черно море с индивидуални тренировки във Варна

  • футбол-
  • тренировки-
  • пламен тимнев-
  • тодор каменов-
  • пламен панайотов

Школата ще провежда специализирани индивидуални тренировки за защитници, полузащитници и нападатели

Бивши футболисти на Черно море с индивидуални тренировки във Варна - 1

Бивши футболисти на Черно море ще провеждат индивидуални тренировки във Варна. Пламен Тимнев, Тодор Каменов и Пламен Панайотов ще усъвършенстват млади таланти над 8-годишна възраст по съвременни методики на водещи световни школи (Холандия, Австрия, Белгия, Швейцария, Германия и др.)

Школата ще провежда специализирани индивидуални тренировки за защитници, полузащитници и нападатели, които не само ще помогнат за подобряване на техниката им, но ще увеличат издръжливостта им и ще ги направят по-бързи на терена. Целта е развитието и подобряването на индивидуалните качества на футболиста.

Следвайки специфична и насочена методика за обучение, школата цели единствено и изключително развитието на техническите, координационни и ментални способности на всеки играч. С многообразни тренировки играчите ще работят върху своята точност, боравене с топката, скорост, вземане на бързи решения и правилно позициониране на терена.

Пламен Тимнев ще работи с нападателите, Каменов поема полузащитниците, а футболистите в зона защита ще бъдат подготвяни от Пламен Панайотов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА