Last news in Fakti

5 Юни, 2021 15:52 1 880 7

Майкъла: Любо е научен, че с ЦСКА трябва да си шампион, не да падаме от този, от онзи, от 1948

  • цска-
  • георги илиев - майкъла-
  • любо пенев-
  • любослав пенев

Гриша Ганчев и Инджов никога няма да се оттеглят - беше моментна реакция, няма логика да се откажат

Майкъла: Любо е научен, че с ЦСКА трябва да си шампион, не да падаме от този, от онзи, от 1948 - 1

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира представянето на отбора през сезона. Той не е доволен от показаното в някои от мачовете.

"В първенството традиционно се доказа, че Лудогорец е номер 1, а битката остава за второто-третото място. И това не е добре за ЦСКА вече десета година. Защото клубът трябва да е шампион, всичко друго е неуспех. Казал съм го, две неща са важни - стадион и шампион.

Победите над Базел и Рома бяха много големи. Също така успехът над Лудогорец за Купата на България като гост. И веднага след това трагичен мач с Царско село. Това не го разбирам, това не е ЦСКА. Падаме от този, от онзи, от 1948. Това е несериозно, финалът за Купата беше доста равностоен и колкото и да ми е неприятно, трябва да призная, че Арда игра по-добре. Една грешка на Алекс Петков при позиционирането даде успеха на ЦСКА.

Любо е научен, че с ЦСКА трябва да си шампион, друго не се приема. Гриша Ганчев и Инджов никога няма да се оттеглят. Беше моментна реакция, няма логика да се откажат", заяви Георги Илиев пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    4 8 Отговор
    Така е Майкал.И тая година ще са по зле.Очаква се Левски да се оправи и той ще се бори за титлата.Цецка ще е още по назад...
  • 2 ГЕРЕН

    4 4 Отговор
    НАЛИ ИДВА ГОЛЕМ СПОНСОР ЧУХ.
    КАКВИ ГРИШИ ИНДЖИ. А ЗА ЛЮБО
    С НЕГО БЕЗ НЕГО ПАК ТРЕТИ. С ЧУЖДИ С ПО 20 000 ЕВРАКА ЕДВАМ
    БИ АРДА. Т АРДА БЯХА ПО ДОБРИ
    У СОФИЯ.
  • 3 Майкале

    4 4 Отговор
    Това твоето ЦСКА е уникално!На два пъти играе срещу себе си...Един път срещу оранжевото литекс(цска),друг път срещу числото...оф обърках се....

    Коментиран от #5

  • 4 Американските сенатори

    5 1 Отговор
    Налагат санкции на Пеевски и фирмите му следователно и на ФК Лафчис-Спартак.
  • 5 Варна

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Майкале":

    Я обясни зaщo Cпрoкeл, Тaнгaринини, Бoлaдoвци cи търcят пaритe oт ЦCКA София? Защо нe oт отбора на Цеката, ПФК "Цeнтрaлeнcпoртeнклубнaaрмиятa1948" AД (кaктo ca рeгиcтрирaни)? Нaли тe били ЦCКA? Нe ce e чувaлo Cпрoкeл и Тaнгaриня дa ca игрaли в Литeкc или Чaвдaр нали :) Зaщo ЦCКA Coфия трябвa дa плaщa нa Cпрoкeл зa нeщo oт прeди 15 гoдини, aкo нe ca ЦCКA?
    Дай да чуем отговор?
    Ама си трол и няма да отговориш на този въпрос!

    Коментиран от #7

  • 6 Фен на Майкъла

    1 0 Отговор
    Майкъла е гений! Гениално е да имаш трима сина и да кръстиш на себе си ! Никой друг по света не го е правил.
  • 7 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Варна":

    Те искат ама Ганчев не дава той вика ние сме Литекс. А вие защо играйкате с лиценза на Етрополе и булстата на Литекс? И обясни още как се влиза директно от В група в новата лига направена специално за Фк МЕНТЕ – Етрополе?