Last news in Fakti

5 Юни, 2021 17:00 1 955 2

Григор Димитров пропуска турнира в Куинс заради контузия

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • куинс

Прегледите, през които е преминал Димитров, са показали, че той има възпаление, което няма да заздравее до турнира

Григор Димитров пропуска турнира в Куинс заради контузия - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров няма да вземе участие на ATP 500 турнира в Куинс, който ще се проведе от 14 до 20 юни. Причината е контузията, която Димитров получи по време на мача срещу Маркос Гирон в първи кръг на Ролан Гарос, твърди Tenniskafe.

Прегледите, през които е преминал Димитров, са показали, че той има възпаление, което няма да заздравее до турнира в Куинс. Така българинът бе принуден да се откаже от участие в надпреварата, в която спечели титлата през 2014 г.

Любопитното е, че тази година Димитров щеше да започне от квалификациите, което щеше да е негово първо участие в пресявки на ATP турнир от 2012 г. насам. Освен това първата ни ракета щеше да се включи и в турнира на двойки, където негов партньор щеше да бъде настоящият шампион в надпреварата Фелисиано Лопес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 0 Отговор
    Григор плува в плитки води..........Изкарва някакви пари и се задоволява с това......Не смее да навлезе в Големия Тенис там е спаринг партньор на големите!За бг при положение,че играят около 10човека професионален тенис може би е един от добрите,но за световния.....Той не плаши и играчи,като американеца ХИрон!Явно ви спускат отгоре за да пишете за.........и други,като него ръкували се с тъмното....но е излишно,той подвизи няма с какво да направи!
  • 2 фен

    2 0 Отговор
    За да постигнеш нещо трябва да се потрудиш, а "това нещо" се мисли за голяма работа, но не отчита, че голямата вълна от млади и способни хора, навлизащи в този спорт ще го отнесат като прашинка. Той не разбра, че с публикации къде и с кого си губи времето няма да увеличи добрите си постижения, А и да сте видели някой от елита в този спорт да занимава феновете си с личните си преживявания?