Last news in Fakti

5 Юни, 2021 21:16 1 533 2

Походът на Надал на "Ролан Гарос" продължава - елиминира британеца Камерън Нори

  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • ролан гарос-
  • камерън нори

35-годишният испанец, който е рекордьор с 13 трофея на "Ролан Гарос", доминираше на корта, като пласира 35 печеливши удара срещу едва 15 на съперника

Походът на Надал на "Ролан Гарос" продължава - елиминира британеца Камерън Нори - 1
Снимка: БГНЕС

Защитаващият титлата си Рафаел Надал ще играе за 16-и път в кариерата си в четвъртия кръг на Откритото първенство на Франция по тенис и за общо 50-и в турнирите от Големия шлем. Поставеният под номер 3 Надал елиминира британеца Камерън Нори с 6:3, 6:3, 6:3 след малко повече от два часа игра. 35-годишният испанец, който е рекордьор с 13 трофея на "Ролан Гарос", доминираше на корта, като пласира 35 печеливши удара срещу едва 15 на съперника.

Нори създаде по-сериозни проблеми на Надал само в началото на втория сет, в който на два пъти излизаше с пробив напред, но след 1:3 испанецът взе девет от следващите десет гейма по пътя си към крайния успех. Надал, който е в серия от 30 поредни спечелени сета на "Ролан Гарос", очаква сблъсък с 19-годишния Яник Зинер (Италия).

18-ият в схемата Зинер пласира 44 печеливши удара и елиминира Микаел Имер (Швеция) с 6:1, 7:5, 6:3 след 2:22 часа игра. Двубоят ще бъде повторение на четвъртфинала на турнира от миналия сезон, който испанецът спечели със 7:6(4), 6:4, 6:1 по пътя си към титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    2 3 Отговор
    Давай Рафа с теб сме:)
  • 2 нашия

    0 0 Отговор
    до тук беше Надал...надявал се бил