Last news in Fakti

5 Юни, 2021 19:15 1 857 0

Кевин де Бройне претърпя операция на лицето

  • кевин де бройне-
  • операция-
  • манчестър сити-
  • футбол-
  • белгия

Де Бройне получи тежък удар в лицето по време на финала в Шампионската лига между Манчестър Сити и Челси и трябваше да бъде заменен принудително

 Кевин де Бройне претърпя операция на лицето - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бройне претърпя лека операция на лицето и ще се присъедини в понеделник към националния тим на Белгия, който се готви за предстоящото европейско първенство по футбол.

Де Бройне получи тежък удар в лицето по време на финала в Шампионската лига между Манчестър Сити и Челси и трябваше да бъде заменен принудително. Имаше дори прогнози, че атакуващият футболист може да пропусне UEFA EURO 2020, които за щастие не се оказаха верни.

„Операцията отне само 20 минути. Тя премина много добре, много позитивно”, коментира селекционерът на Белгия Роберто Мартинес.

Белгия е лидер в световната ранглиста, а Де Бройне се очертава като ключова фигура за състава на „червените дяволи” на предстоящите финали, които стартират на 11 юни.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА