Last news in Fakti

5 Юни, 2021 17:51 3 353 2

Моуриньо посочи фаворита си за златните медали на Евро 2020

  • евро 2020-
  • футбол-
  • франция-
  • англия

Франция може да си направи "А" отбор, "Б" отбор и "В" отбор, защото в този момент те имат невероятен брой топ играчи

Моуриньо посочи фаворита си за златните медали на Евро 2020 - 1

Жозе Моуриньо засипа със суперлативи националния отбор на Франция и го посочи за големия фаворит за титлата на Евро 2020. Специалния също така подчерта, че сега е моментът Англия да стане европейски шампион за първи път, тъй като "Трите лъва" биха изиграли почти всичките си мачове на "Уембли".

"Франция може да си направи "А" отбор, "Б" отбор и "В" отбор, защото в този момент те имат невероятен брой топ играчи. Когато имаш Килиан Мбапе на твоя страна, много е трудно да не спечелиш. Не виждам никакви слабости в тима. Ако трябва да назова един отбор, който ще вземе титлата, ще кажа Франция, защото тяхната група от футболисти е фантастична. Те трябва да спечелят турнира. Ако не го направят, това ще бъде неуспешно европейско първенство за тях."

"Англия, заедно с Бразилия, е може би един от двата най-трудни национални отбора, на които да бъдеш селекционер, заради това, което хората очакват от тима. Това е трудна държава, в която се очаква много от играчите. Вместо да бъдат подкрепяни футболистите от началото до края, ние веднага започваме с негативни неща за тях. Те трябва да бъдат много силни емоционално, за да се справят с това напрежение. Ако го направят, те имат голям шанс. Груповата фаза е у дома, полуфиналите и финалът - също. Сега е моментът за титла, както беше през 1966-а. На Евро "96 не се получи заради изпълнение на дузпи, което е нещо много непредвидимо. Този път те трябва да хвърлят всички сили", коментира Моуриньо пред "Сън".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 6748

    1 0 Отговор
    СВИРУЦИ САМО ПРАЙГА!!!???
    ТОЯ БААА БАТКЪ!!!???
    И В 10 -ТА!!!???