Last news in Fakti

6 Юни, 2021 15:51 1 644 2

Голмайсторът за Русия похвали националите ни

  • русия-
  • александър соболев-
  • национален отбор-
  • българия-
  • контрола

Съперникът беше добър, игра нелошо и се защитаваше отлично

Голмайсторът за Русия похвали националите ни - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Русия Александър Соболев, който донесе победата с 1:0 срещу България, разкри защо той е изпълнил дузпата, от която падна единственият гол в 84-ата минута. Той похвали представянето на "лъвовете", които според него са били достоен съперник.

„Тежък двубой, но така се получава, когато противникът не дава много пространства. Не изиграхме най-добрия си мач, но е хубаво, че вкарахме и спечелихме. Съперникът беше добър, игра нелошо и се защитаваше отлично. Имаха и хубави контраатаки. Достоен противник“, каза Соболев в интервю за Youtube канала на руския национален отбор.

195-сантиметровият таран разкри и защо се е нагърбил с изпълнението на дузпата, въпреки че влезе като резерва.

"По принцип Дзюба бие дузпите, но тъй като беше заменен, аз взех топката и реших да стрелям. Дузпите са чиста психология. Ако сте напълно сигурни, че ще вкарате, тогава изпълявате, но ако има и малко съмнение, тогава не бива да поемате тази отговорност", добави 24-годишният нападател на Спартак Москва.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    4 0 Отговор
    Малииии,как ми стана арно,кат ни фалат братушките...Демек ,и ни сме корави,браво,само така да продължаваме..цъ цъ цъ..няма думи..
  • 2 Ясен Пакпадналов

    0 0 Отговор
    Още малко и щяха да забравят да ни вкарат гола 😁