6 Юни, 2021 14:22 2 527 1

Сериозен интерес от чуждестранни клубове за роден футболист

  • миро енчев-
  • футбол-
  • черно море

29-годишният бранител е свободен агент, тъй като договорът му с Черно море изтече с края на сезона в efbet Лигата

Сериозен интерес от чуждестранни клубове за роден футболист - 1
Снимка: ПФК Черно море

Сериозен интерес от чуждестранни клубове има към защитника Мирослав Енчев. 29-годишният бранител е свободен агент, тъй като договорът му с Черно море изтече с края на сезона в efbet Лигата.

По всичко личи, че Енчев, който беше част от „моряците“ от 2018 г., няма да остане дълго време без отбор. Освен от чужбина, интерес са заявили и няколко български клуба.

Който и отбор да привлече защитника в редиците си, това може да се приеме като сериозен удар. Мирослав Енчев е оценен на 200 000 евро от специализирания сайт „Transfermarkt”, но сега ще излезе безплатно. Още повече, че за последните пет години цената му е скочила над пет пъти. От 35 000 евро през 2016 г. до 200 000 към момента.

За три години като играч на Черно море, Мирослав Енчев, който може да бъде ползван еднакво успешно и в центъра на защитата, и като десен бек, записа 57 мача, в които се отличи с два гола и три асистенции.

Роденият в Стара Загора футболист през кариерата си е играл за Берое, Нефтохимик, Ботев (Гълъбово) и Верея. С Берое стана носител на купата на България през 2010 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Направо се стреснах!

    5 0 Отговор
    Мислех че отново ще откраднат от първенството ни Божинката!