Last news in Fakti

6 Юни, 2021 16:45 1 243 0

ПСЖ близо до това да отмъкне Вайналдум изпод носа на Барса

  • жоржиньо вайналдум-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • псж-
  • барселона

Причината е, че Пари Сен Жермен може да изпревари каталунците за подписа на нидерландския национал, който ще напусне Ливърпул като свободен агент

ПСЖ близо до това да отмъкне Вайналдум изпод носа на Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Изглеждащият като сигурен трансфер на халфа Жоржиньо Вайналдум в Барселона е напът да се провали. Причината е, че Пари Сен Жермен може да изпревари каталунците за подписа на нидерландския национал, който ще напусне Ливърпул като свободен агент.

Според Фабрицио Романо в Барселона се подготвяли за медицинските прегледи на 30-годишния играч, но в същото време ПСЖ са предприели действия, с които да изпреварят конкуренцията и да привлекат полузащитника. От “Парк де Пренс” предложили два пъти по-голяма заплата на Вайналдум, който бил готов да премине във френския клуб. Наставникът Маурисио Почетино също е изиграл роля за промяната в решението на футболиста, като му се е обадил. Ако Жоан Лапорта не вдигне офертата си към халфа, най-вероятно той ще подпише с ПСЖ.

Барселона вече привлече двама свободни агенти - Серхио Агуеро и Ерик Гарсия от Манчестър Сити, като се очакваше Вайналдум да бъде третото ново попълнение на клуба по този начин за това лято, но намесата на парижани може да предотврати това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА