Last news in Fakti

6 Юни, 2021 16:10 1 753 4

Еден Азар е новото лице на Макдоналдс

  • еден азар-
  • макдоналдс-
  • футбол-
  • белгия

Съотборниците му Де Бройне и Тилеманс също се появяват в клипа, но именно образът на Азар предизвиква раздвижване, както може да се очаква

Еден Азар е новото лице на Макдоналдс  - 1
Снимка: Twitter

Еден Азар е новото лице на Макдоналдс. Той ще рекламира новите бургери, които се наричат ​​"Червените дяволи" и са вдъхновени от белгийския национален отбор, чието прозвище е същото.

Съотборниците му Де Бройне и Тилеманс също се появяват в клипа, но именно образът на Азар предизвиква раздвижване, както може да се очаква. В рекламата играчът на Реал Мадрид се появява, гледайки два хамбургери, с ръце на лицето и много емоции.

Азар никога не е крил, че обича хамбургери и е пристрастен към фаст фууд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 324

    7 0 Отговор
    Не мога да определя от снимката черен ли е? Ако не е, в никакъв случай не може да бъде лице на макдонълс, защото това е дискриминация. Мале, както се е опилил, че и на синьо му бият очите

    Коментиран от #2

  • 2 Пурко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "324":

    Еден Азар е роден в град Ла Лувиер, Белгия. Израства в семейство на футболисти. Баща му Тиери и майка му Карин са се занимавали с футбол. Азар е първото дете в семейството. Има трима по-малки братя, занимаващи се също с футбол.

    Коментиран от #3

  • 3 324

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пурко":

    Така и не разбрах цветът му какъв е, биографията му не ме интересува.
  • 4 Рошко

    0 0 Отговор
    Та не се чудете защо нсдебеля и едвам си тътри @дника от краварското гмо