Last news in Fakti

6 Юни, 2021 19:21 2 715 3

Презастраховане: В Дортмунд поставиха сензационна цена на Холанд

  • ерлинг холанд-
  • футбол-
  • борусия дортмунд

Уловката е, че след година Холанд може да бъде взет на много по-ниска цена заради откупната клауза в неговия договор, която според различните източници е между 60 и 75 милиона

Презастраховане: В Дортмунд поставиха сензационна цена на Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Борусия Дортмунд е поставило цена от 200 милиона евро за голямата си звезда на Ерлинг Холанд, твърди "Ас". Шефовете на германския клуб по принцип твърдят, че норвежкият голмайстор не се продава, но явно биха се замислили, ако някой от кандидатите за него все пак изрази готовност да плати споменатата сума.

Уловката е, че след година Холанд може да бъде взет на много по-ниска цена заради откупната клауза в неговия договор, която според различните източници е между 60 и 75 милиона.

Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси, Реал Мадрид и Барселона имат най-голяма интерес към Холанд, но се твърди, че почти всички тези клубове ще оставят наддаването за стрелеца за следващото лято.

Според "Ас" Реал може да отправи оферта за норвежеца още през този трансферен прозорец, но това ще се случи само ако "белите" не успят да вземат Килиан Мбапе, който е цел №1 за това лято. Привличането на двамата е невъзможно заради сложната финансова ситуация.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпанари

    2 0 Отговор
    Момчето се казва хАланд!
  • 2 Колко му е

    2 1 Отговор
    С новия собствени и Левски може да го има на Герена... (Стига да е вярно, че ги има парите, де...)
  • 3 райберЪТ

    0 0 Отговор
    Само за Леевски е , особено с новия спонсор . Пък може и Бойчо да хвърли някое кюлче !