Last news in Fakti

6 Юни, 2021 22:26 1 582 0

Халф на Италия: Най-хубавото преживавяне до момента в кариерата ми е голът срещу България

  • италия-
  • мануел локатели-
  • българия-
  • футбол

Мануел Локатели е част от състава на Италия за предстоящото UEFA EURO 2020

Халф на Италия: Най-хубавото преживавяне до момента в кариерата ми е голът срещу България - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Италия Мануел Локатели определи гола си срещу България като връх в неговата кариера досега. 23-годишния футболист на Сасуоло вкара едно от попаденията за "скуадра адзура" при успеха с 2:0 в София в световна квалификация в края на март.

Това бе първо попадение на Локатели с екипа на Италия и той заяви, че до момента това е най-хубавото преживяване в кариерата му.

Турнирът стартира на 11 юни, а мачовете ще можете да гледате пряко по NOVA и DIEMA, както и на живо в Gong.bg!

"Много е вълнуващо да правя тези големи крачки. Трудно е да участваш на европейско първенство с националния отбор. Най-хубавото преживавяне до момента в кариерата ми е голът срещу България", каза Локатели пред официалния сайт на италианската футболна федерация.

Мануел Локатели е част от състава на Италия за предстоящото UEFA EURO 2020.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА