Last news in Fakti

6 Юни, 2021 21:40 1 090 1

Шотландия с първа победа, надделя с 1:0 над Люксембург

  • шотландия-
  • люксембург-
  • ола-
  • евро 2020

Единственото попадение за “гайдарите” бе дело на нападателя на Саутхамптън Че Адамс още в 27-ата минута

Шотландия постигна първа победа в приятелските си мачове в подготовката за Евро 2020 и надделя с минималното 1:0 над Люксембург. Единственото попадение за “гайдарите” бе дело на нападателя на Саутхамптън Че Адамс още в 27-ата минута.

В 14-ата играчите на Стийв Кларк удариха и първата си греда в мача след удар с глава отново на Адамс. В 35-ата играчите на Люксембург останаха с десет човека, тъй като Селимович бе остранен за напълно необмислено нарушение в гръб на откъсващия се сам срещу вратаря в този момент нападател на Саутхамптън. Това сякаш вещаеше още повече възможности за шотландците, но те така и не успяха да стигнат до второ попадение, въпреки че почти 60 минути бяха с човек повече на терена.

Спорадични удари от средно разстояние на Джон Макгин и центрирания към високите играчи трябваше да внесат суматоха сред противника, но това така и не се случи, за да се достигне до втори гол. Шотландия открива Евро 2020 на 14 юни в мач срещу Чехия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.