6 Юни, 2021 22:40 9 961 4

Бивш футболист на Спартак Варна почина в съня си

  • ради радомиров-
  • тодор радомиров-
  • футбол-
  • спартак варна-
  • починал

Преди седмица погреба свой приятел, с който бяха близки от деца, много тежко го изживя, дали оттам се е притеснил и...

Бивш футболист на Спартак Варна почина в съня си - 1

Бившият футболист на Спартак (Варна) Ради Радомиров почина на 62 години. Той е издъхнал в съня си рано сутринта в неделя.

Десният бранител бе част от най-успешното поколение на Спартак (Варна) в периода 1982-1984 г., когато отборът стана трети в България, стигна финал за Купата и до втория кръг на европейския турнир за КНК.

Ради Радомиров е баща на бившия нападател на Спартак Тодор Радомиров. Тъгуващият Тошко се сбогува с татко си с трогателни думи в социалната мрежа.

Бивш футболист на Спартак Варна почина в съня си

"Почивай в мир баща ми!!! Нямам думи!!!", написа Тодор Радомиров във "Фейсбук" и публикува снимка с баща си.

Братовчедка е открила Ради Радомиров мъртъв. Това съобщи Тодор Радомиров пред "Петел". "Снощи в 21 часа говорих с татко. Беше в добро настроение. Каза ми, че ще гледа малко телевизия и си ляга, но така и не се е събудил", каза Тошко.

"Сутринта моя братовчедка го е търсила по телефона, но не отговарял. Отишла в къщата ни в село Рудник и го открила мъртъв в леглото с ръка на сърцето. Когато сутринта ми се обади в 8:20 часа, имах лошо предчувствие. Молех се поне да е за болница, но...", каза още Тошко.

"Беше здрав, никога не ми е казвал, че нещо го боли. Всъщност, боляха го ставите и планирахме операция. Редовно се чувахме и се шегувахме. Казах му, че на 11 юни ще взема един калкан и ще отида при него да гледаме Италия - Турция под асмата, и той много се зарадва. Казах му също, че ако е писано, догодина може да го зарадвам и с внуче. Отговори: "Айде, бе, сине, по-бързо, че няма да доживея". Преди седмица погреба свой приятел, с който бяха близки от деца. Много тежко го изживя, дали оттам се е притеснил и... Бог да те прости, татко! За мен беше чест, че имах такъв прекрасен баща", завърши Тодор Радомиров.

Бронзовият медалист със Спартак ще бъде погребан утре (понеделник) от 14 часа в родното му село Рудник.

Бивш футболист на Спартак Варна почина в съня си


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    37 1 Отговор
    Бог да бъде с бащите ни. Амин!
  • 2 Анна

    27 0 Отговор
    Почивай в мир 🙏🌹
  • 3 Fenasi Kerim

    25 4 Отговор
    Хората които са обичани от Бог умират без мъчения. Някои се мъчат с години приковани на легло и си отиват като по този начин се пречистват от греховете извършени в повечето случаи несъзнателно на този Свят. Други които са извършили съзнателно грехове също страдат но по малко преди да си отидат защото е невъзможно да изкупят греховете си Тук. Тези с добро Сърце и Душа умират леко. Без болка и без страх.

    Коментиран от #4

  • 4 Svenska

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Fenasi Kerim":

    Хареса ми коментарът Ви, много Истина има в него.
    Бъдете благословен!